Felhasználói vélemények


B. Zsófia - Budapest

Amikor nyaralni indulunk mindig jóleső izgalommal készülünk az utazásra, de ha végre eljutunk a tengerpartra, akkor komoly streszt jelent, hogy a kiskamasz fiunk tud-e elég jól úszni ahhoz, hogy beengedjük a vízbe nyugodt szívvel?! A Sealbulance-nak köszönhetően az aggodalmainknak vége: csak a gyerekre kapcsolom az övet és már futhat is a vízbe! Biztonságban érzem.

S. Anna, - Hatvan

Egész életemben féltem a mély vízbe menni. Nyugdíjasként, ha a Balatonhoz megyünk és úszni készülök mindig felcsatolom a Sealbulance-t, mert bátorságot és biztonságot ad.

F. Tamás, Zürich (CH)

Kicsi és praktikus, egyszerűen tökéletes társ nyaralásnál. Bár az úszás nem jelent számomra problémát, a Sealbulance segítségével nagyobb biztonságban érzem magam a vízben.

Amy B., Hopkinton (MA)

Ez az igazi nyugalom! Csak lebegni a vízen a Sealbulance-szal a derekamon. A gyerekeket is nagyobb biztonságban tudom, hiszen szükség esetén csak egy határozott mozdulat és a Sealbulance ott van, hogy segítsen.

P. Péter, - Budapest

Imádok szörfözni. Ez az első olyan eszköz, amelyik nem akadályoz sportolás közben ugyanakkor megnyugtató, mert bármi probléma adódik csak egy mozdulatba kerül és ott a segítség.

A. György, - Aachen (DE)

Már a korom miatt is fontos, hogy formában tartsam magamat. A mozgás fontos része a hétköznapjaimnak. Úszni járok nemcsak a városi fedett uszodába, de ha lehetőség van rá természetes vizekhez. Ilyenkor felcsatolom a Sealbulance-t és történjen bármi, a biztonságom garantált.