Rólunk


A megfelelő úszástudás a vízi sport és szabadidős tevékenységek alapja. Ugyanakkor a környezetünkben lévő összes vízi közegben (tó, folyó, tenger...) érhetik az úszni tudókat is váratlan események, melyek során szükség lehet a felhajtóerő növelésére. Az időjárás, a szeszélyes víz vagy saját fizikai állapotunk miatt azonnali segítségre lehet szükségünk, melyre a legmegbízhatóbb, leggyorsabb megoldást a Sealbulance nyújtja.

A WHO 2021 áprilisi jelentése szerint a vízbefulladás világszerte a 3. helyen áll a baleseti halálozási okok (nem szándékos sérülések) között. Tehát valós igény van arra, hogy több figyelmet szenteljünk és lépéseket tegyünk a megelőzhető balesetek megakadályozása érdekében.

Szenvedélyünk a természet, a természetes vizek és a vízi sportok. Elkötelezettek vagyunk a biztonság iránt. Ezért célunk, hogy segítsünk a vízbefulladás megelőzésében és részt vegyünk a vízbiztonság forradalmasításában.

Hogyan működik?

A Sealbulance működése nagyon egyszerű. A kis sárga fogantyú meghúzását követően az úszóöv ballonja automatikusan felfújódik, viselőjét a víz felszínére húzza és fenntartja, amíg a segítség megérkezik.


Kényelmes viselet, használat után könnyedén összehajtogatható és patroncsere után újra felhasználható.

Mire jó és kinek ajánljuk a Sealbulance-t?

  • Teljes biztonságérzetre vágyik a vízben is?
  • Sokszor vagy könnyen elfárad, ha úszni megy?
  • Szereti a vízisportokat, de ismeri a természet erejét?
  • Vonzza a mélység, a sport szeretete, a strandok zajától távoli pontok felfedezése, az erő próbája, a bóján túli világ?
  • Szeretné, ha családját fürdőzés közben is biztonságban tudhatná?


​Akkor Önre gondoltunk, amikor kifejlesztettük a Sealbulance-t, amely láthatatlan erőt kölcsönöz az úszni tudóknak.

A Sealbulance egy olyan új úszóöv, amely minden vízbiztonsággal rendelkező ember számára segítséget nyújt abban, hogy maximálisan kiélvezhesse a víz közege és közelsége adta kivételes élményeket.

Hiszünk abban, hogy a Sealbulance segítségével a vizi szabadidős tevékenységek felhőtlenül élvezhetővé válnak, mivel további felhajtóerőt biztosít, akkor amikor a vízben azt a helyzet szükségessé teszi.