Sealbulance

Nyugodt vízparti nyaralás?

2023-05-13

Válasszunk egyéni védőeszközt, hogy a nyarlás valóban pihenés legyen! 

Egy vásárlás során általában 5-8 mp alatt döntünk milyen terméket vegyünk le a polcról. Elsősorban az ár és a minőség alapján választunk.

A vízben használatos egyéni védőeszközök közül az ún. PFD (Personal Flotation Device), azaz a egyéni lebegtető eszközök (pl. mentőmellény), vagy az ún. BUOYANCY AID, azaz a lebegést vagy úszást segítő eszközök mind azt a célt szolgálják, hogy segítsék viselőjüket a víz felszínén maradni.

Sokakat az, hogy ezek az egyéni védőeszközök egy nap talán megmentik az életüket, nem győz meg arról, hogy vízisport vagy fürdőzés alkalmával akár a PFD-t, akár az úszást segítő eszközöket viseljenek. Kényelmetlennek, feleslegesnek, talán a gyengeség jelének, sőt cikinek találják.

Mégis mindenképpen javasolt még a jó úszóknak is felkészülni a víz kiszámíthatatlanságára, hirtelen kialakuló múló rosszullétre, gyengeségre, lábgörcsre, mely a vízben akár végzetes lehet. Ilyenkor jönnek jól a fent említett vízben használatos egyéni védőeszközök.

A vízben használt felszerelések vásárlásakor a biztonságnak és megbízhatóságnak kell az elsődleges szempontnak lennie különösen, ha nyíltvízi úszást, evezést, fürdőzést tervezünk. Fontos a termék méretezése is, mely általában a felhasználói súlytól függ.  Szintén lényeges kritérium a termék minősége, tartóssága, a gyártásnál felhasznált anyagok minősége és minősítése.

Miért a Sealbulance-t válasszam?

A Sealbulance olyan egyedülálló rekreációs vízi eszköz, mely aktiválását követően 75, illetve 120 Newton plusz felhajtóerőt biztosít viselőjének. Ezzel a plusz „erővel” segít a víz felszínén maradnunk, így növelve a vízbiztonságot. Viselése kényelmes és praktikus, mert a derékra csatolható öv nem akadályozza a vízben mozgásunkat. A gumírozott öv könnyedén a saját derékméretre igazítható. Az eszköz kis helyen elfér. A nyári softshell anyagú öv viselése nem kellemetlen, divatos és ami fontos, hogy a vízből kivéve gyorsan szárad. Az eszköz gyártása során kizárólag ISO 12402-5 szabvánnyal rendelkező alapanyagok és alkatrészek kerülnek felhasználásra. A termék gyártása során minden munkafolyamat végén minőségellenőrzést végzünk.

A PFD termékekre kötelező nemzetközi szabvány szerint minősített csatok biztosítják a Sealbulance derékra történtő megbízható rögzítését. Az öv és a ballon közötti hevederen található mini csat pedig lehetővé teszi, hogy szükség esetén a rajtunk lévő övet aktiváljuk és az arra rászorulónak átadjuk a felfújt ballont. 

A Sealbulance, kiváló minőségével, megbízhatóságával és praktikusságával egyedülálló a vízben használatos egyéni védőeszközök piacán.

Az eszköz magyar szabadalom alapján Magyarországon készül.