Sealbulance

Minőség és Megbízhatóság

2022-06-27

A Sealbulance létrehozója 2018 júliusában kapta meg a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalától a használati mintaoltalmat. Az okirat önfelfújó vízimentő eszközről szól, mely eszköz a 2020. áprilisától szintén az SZTNH-nál a védjegylajstromban szereplő Sealbulance névre hallgat.

A Sealbulance megálmodójának elsődleges célja volt, hogy kiváló minőségű alkatrészekkel és anyagokkal készítse el azt az új eszközt, amely sokaknak nyújt majd biztonságot például a természetes vizeinkben tervezett úszás közben. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy a gyártásnál kizárólag prémium minőségű alkatrészek és anyagok kerüljenek felhasználásra illetve beépítésre. Így lett üzletpolitikánk alapja a minőség és a megbízhatóság.

A Sealbulance ballonjának anyagát az Erez Thermoplastic Products, a szelepeket (töltő- és szájszelep) az amerikai Halkey Roberts, a kioldót (inflátor) az angol United Moulders, a PFD csatokat pedig az amerikai ITW Nexus szállítja. Minden beépített anyag és alkatrész megfelel az egyéni lebegtetőeszközök (PFD) ISO 12402 minősítés biztonsági követelményeinek.